Kantoorinformatie


Contact en afspraak

U bent bij ons van harte welkom. Een eerste gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend en kan plaatsvinden op kantoor maar ook bij u thuis. Ook telefonisch kunt u altijd contact opnemen om uw vraag voor te leggen: u krijgt Carina Vrieling vrijwel altijd direct zelf aan de telefoon. U treft bij ons een betrokken adviseur, die u het liefst pro actief helpt, problemen liever voorkomt maar anders vakkundig oplost. 

Tarieven

Door de kosten laag te houden, kan Carina Vrieling een scherp uurtarief rekenen. Bovendien worden er geen kantoorkosten in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken indien de opdracht zich daarvoor leent: informeer naar de voorwaarden. Uiteraard ontvangt u een gespecificeerde rekening van de door ons verrichte werkzaamheden.


Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt een gratis exemplaar inzien en uitprinten.

Beroepsverenigingen

Ons kantoor is lid van het Register Estate Planners, de Nederlandse Orde van Advocaten en de Vereniging voor Erfrecht Advocaten.

Klachtenregeling

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bent u toch niet tevreden, dan kent ons kantoor een klachtenregeling, die u via deze knop kunt inzien.

Geregistreerde rechtsgebieden

Conform artikel 35a van de Regeling op de advocatuur heeft Carina Vrieling zich geregistreerd voor de rechtsgebieden belastingrecht en erfrecht.

Derdengelden

Ons kantoor kiest ervoor om geen gelden voor clienten of derden te ontvangen of te beheren; Carina Vrieling Belastingadvies & Advocatuur BV beschikt daarom niet over een stichting derdengelden

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van
maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 uur