U bent bij ons van harte welkom. Een eerste gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend en kan plaatsvinden op kantoor maar ook bij u thuis. Ook telefonisch kunt u altijd contact opnemen om uw vraag voor te leggen. U treft bij ons een betrokken adviseur, die u het liefst pro actief helpt en problemen liever voorkomt dan oplost. Onze advisering is vakkundig, pragmatisch en discreet.

Door de kosten laag te houden, kan Carina Vrieling een scherp uurtarief rekenen. Het uurtarief bedraagt € 189,- excl. Btw en er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken indien de opdracht zich daarvoor leent: informeer dan naar de voorwaarden. Uiteraard ontvangt u een gespecificeerde rekening van de door ons verrichte werkzaamheden.

Carina Vrieling:

“Ik startte mijn carrière als belastingadviseur in 2003 bij Ernst & Young. In 2007 ben ik bij Bruggink & Van der Velden ook advocaat geworden. Sinds 2012 heb ik mijn eigen kantoor in Mijnsheerenland. Ik groeide op in een ondernemersgezin en het starten van mijn eigen kantoor was dan ook vanzelfsprekend. Luisteren naar klanten en voor hen het beste resultaat proberen te halen zijn de uitgangspunten van mijn dienstverlening. Ik houd van de omgang met mensen en dankzij mijn betrokkenheid bouw ik vaak een persoonlijke band op met mijn klanten. Ik vind het altijd interessant om nieuwe vraagstukken te beoordelen dus bel mij gerust om uw vraag voor te leggen. Mijn kantoor kent geen ingewikkelde procedures of poespas: u krijgt mij direct aan de telefoon en ik ben altijd eerlijk over uw kansen en mogelijkheden.”

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt een gratis exemplaar inzien en uitprinten.

Beroepsverenigingen

Ons kantoor is lid van het Register Estate Planners, de Nederlandse Orde van Advocaten en de Vereniging voor Erfrecht Advocaten.

Klachtenregeling

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bent u toch niet tevreden, dan kent ons kantoor een klachtenregeling, die u via deze knop kunt inzien en printen.

Geregistreerde rechtsgebieden

Conform artikel 35a van de Regeling op de advocatuur heeft Carina Vrieling zich geregistreerd voor de rechtsgebieden belastingrecht en erfrecht.